Leder du efter vores Cookie- og Privatlivspolitik? Den er nederst på siden.

Handelsbetingelser

LunchTruck ApS

Skottenborg 12

CVR-nr.40841253

Adresse (fra CVR-registret), samt adressen for fysisk forretningssted, hvis der på det fysiske forretningssted modtages klager (relevant hvis de to adresser ikke er ens)

E-mailadresse [email protected]

Telefonnummer: 42 90 90 60

Betaling

Alle priser er inklusive moms, det betyder, at alle priserne er pålagt moms ved transaktionen.

Al betaling sker elektronisk vi modtager ikke fysiske beløb og frasiger os retten til at modtage fysisk beløb.

Vi modtager betalings muligheder. VISA. MASTERCARD. VISA ELECTRON MASTERCARD DEBIT. AMERCAN EXPRESS.

Vi modtager valuta DKK. SVK. NRK. GBP. USD. EUR.

Vi forbeholder retten til at annullere et køb og refundere beløbet

Beløbet hæves først på dit kort, når varen afsendes.

Levering

Vi tilbyder daglig levering efter Lunchtruck kalender. Der levers kun i Danmark. Al Fragt er gratis.

Vi forbeholder rettet til at

Efter varekøb. Kan der kun gå et maksimum på 24 timer. Med mindre at kunden har opsat en leverings plan

Lunchtruck Kalender

Vi levere ikke juleferie, vinterferie, påskeferie, helligdage, sommerferie, efterårsferie.

OBS (Oplysning til Bruger om System)

Ved køb af vare ville kunde modtage en digital kvittering.

Hvis kunde trykker på ##BLANK## og igen på ##BLANK## fra har kunden fremsagt at vare er modtaget og har givet sit sammenstykke på at vare er modtaget.

Og fra skriver sig retten til klageret samt sagsanlæg

Leverings plan

Ved køb af flere vare over større periode (2 dage / 48 timer) fra siger vi os retten til levering på et maksimalt af 24 timer

Klageret (ESK Politik) Ekstra Service til Kunder

Du har som forbruger ingen fortrydelsesret, når du handler hos os, da det er købe af fødevare

Vi til stiller os dog klageret på 14 dage

klagefristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Vi fra siger os retten til at behandle sager. Vi behandler kun sager der kan dokumenteres. Vi behandler kun sager inden for 14 dage efter vare er modtaget.

Dokumentation skal være frem skaffet på dagen, ellers kan beder vi os retten til frasigelse af behandling

Vi fra siger os retten til at refunder køb. Du skal inden for 14 dage fra modtagelse af vare give os meddelelse hvis de ønsker sagen behandlet

(tilføj adresse support e-mail tlf. nr.)

Returnering

Ved returnering skal kunde frem skaffe kvittering af den købte fødevare, og fødevare og dokumentering.

Varer undtaget fortrydelsesretten

Fødevare, drikkevare.

Følgende varetyper er undtaget fortrydelsesretten:

  • Levering af fødevarer, drikkevarer eller andre varer til husholdningens løbende forbrug, som leveres fysisk til forbrugerens hjem, bopæl eller arbejdsplads af en erhvervsdrivende, der ofte og regelmæssigt betjener faste ruter.
  • Stiftelse eller overdragelse af rettigheder over fast ejendom med undtagelse af fjernsalgsaftaler vedrørende finansielle tjenesteydelser eller af fjernsalgsaftaler vedrørende udlejning af fast ejendom.
  • Opførelse af bygning.
  • Omfattet af § 1, stk. 1, i lov om forbrugeraftaler om brugsret til logi på timesharebasis, længerevarende ferieprodukter m.v.
  • Spil, hvor der for deltagelse betales en pengeindsats, eller
  • Hvor varen og købesummen udveksles samtidig med indgåelse af en aftale uden for den erhvervsdrivendes forretningssted, hvis købesummen ikke overstiger 350 kr.

Cookie- og privatlivspolitik hos LunchTruck Aps

Introduktion

Når du besøger vores website indsamles der oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold og til at øge værdien af de annoncer, der vises på siden. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies (se vejledning) og undlade videre brug af websitet. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

Cookies

Websitet anvender “cookies”, der er en tekstfil, som gemmes på din computer, mobil el. tilsvarende med det formål at genkende den, huske indstillinger, udføre statistik og målrette annoncer. Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus.

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Se vejledning: http://minecookies.org/cookiehandtering

Hvis du sletter eller blokerer cookies vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere at websitet ikke fungerer optimalt samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Personoplysninger

Generelt

Personoplysninger er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website indsamler og behandler vi en række sådanne informationer. Det sker f.eks. ved alm. tilgang af indhold, hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i konkurrencer eller undersøgelser, registrerer dig som bruger eller abonnent, øvrig brug af services eller foretager køb via websitet.

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser). I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil og selv indtaster informationerne behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mailadresse og betalingsoplysninger. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af login eller ved køb.

Sikkerhed

Vi behandler dine personoplysninger sikkert og fortroligt i overensstemmelse med gældende lovgivning, herunder persondataforordningen og databeskyttelsesloven.

Dine oplysninger vil alene blive anvendt til det formål, de er indsamlet til, og vil blive slettet, når dette formål er opfyldt eller ikke længere relevant.

Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt bliver slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.

Formål

Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger og vise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig, at registrere dine køb og betalinger, samt at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Herudover anvender vi oplysningerne til at optimere vores services og indhold.

Periode for opbevaring

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Videregivelse af oplysninger

Data om din brug af websitet, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om “Cookies” ovenfor. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.

Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål.

Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Indsigt og klager

Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig i et almindeligt format (dataportabilitet). Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: [email protected] Hvis du vil klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du også mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet.

Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til ovennævnte e-mailadresse.

Udgiver

Websitet & Applikationen ejes og publiceres af:

LunchTruck Aps

Skottenborg 12

Viborg 8800

Telefon: 42909060

Email: [email protected]

Designet med <3 af CloudSites - En del af AdIn Consolidated